Jdi na obsah Jdi na menu

NOVINKY NA VÁNOCE

NĚKOLIK SLIBOVANÝCH NOVINEK KONEČNĚ V NABÍDCE

S blížícím se koncem letošního roku a pozvolným nástupem adventního času si dovolujeme představit vám několik novinek v naší nabídce.

Podařilo se nám rozšířit nabídku svíček ze včelího vosku.pa190399.jpg Tentokrát nejde o stáčené svíčky z mezistěn, ale lité do forem. Formy jsou vyrobeny přímo u nás na farmě, takže zde můžete vidět i některé originální kousky, které jinde nenajdete.

Dalším sortimentem, který se stává stále oblíbenějším, je vosk. Proto jsme se rozhodli nabídnout vám i menší balení než půlkilogramovou cihličku. Pokud tedy nepotřebujete velké množství vosku najednou nebo si jen chcete vyzkoušet, jak se s ním pracuje, můžete využít naší rozšířené nabídky.

Všem labužníkům, kterým poslední dobou chyběl v nabídce našich pochoutek med pastový s drcenými ořechy, radostně oznamujeme, že ořechy už dozrály a tak se vrací zpět do naší nabídky.

pa220410.jpgVzhledem k tomu, že každým rokem stoupá obliba jakýchkoliv dárkových balení Koudelkova medu a ostatních produktů, rozhodli jsme se pro tento rok rozšířit nabídku dárkových balíčků. Pro tento účel vznikla přímo nová rubrika - VÁNOCE. Obaly na dárková balení již nevyrábíme ručně u nás na farmě, ale rozhodli jsme se, z kapacitních důvodů, pro pomoc profesionálů a zakoupili jsme kartonové krabičky již hotové. Na veškerých vánočních dárkových balení je rovnou připevněna kartička, na kterou stačí již jen napsat věnování, přání pěkných vánoc nebo jméno a dárek je připraven.

Aby naše vánoční nabídka byla kompletní, rozhodli jsme se tento rok spolupracovat s naší dobrou kamarádkou, Gabrielou Šípovou, která vyrábí úžasné přírodní dekorace, ale hlavně věnce. Výrobě přírodních aranžmá se věnuje již více než 8 let a před 2 roky získala díky svým úžasným výtvorům značku „Regionální produkt Prácheňska“. Jeden čas se dokonce  s ukázkami její práce objevovala i v televizi, v pořadu Hoby naší doby. 

Nyní máte jedinečnou možnost  si v klidu a pohodlí vašeho domova obstarat vánoční dárky pro své blízké a k tomu navodit předvánoční atmosféru  se zapálenou svíčkou na voňavém, originálním věnci.

Naši nabídku máme v plánu i nadále rozšiřovat a upravovat, proto doporučujeme pravidelně sledovat naše webové stránky.

 

 
Update cookies preferences