Jdi na obsah Jdi na menu

OPĚT V PLNÉM NASAZENÍ

Opět v pracovním procesu

Po zaslouženém odpočinku na konci loňského roku jsme opět v plném nasazení a vrháme se ze všech sil zpět do práce.

Ve čtvrtek 17. ledna začínáme letošní rozvoz medů po Praze. Opět se budeme snažit přijíždět za Vámi přibližně každé dva týdny. Aktuální termíny budou vždy uvedeny v rubrice ROZVOZ MEDU i s datem uzávěrky objednávek. Prosíme, abyste tento termín dodržovali. Objednávky přijaté po uzávěrce nám komplikují přípravu a balení medů. Předem děkujeme.

Také pro letošní rok bychom rádi připravili další novinky v našem sortimentu. Hlavně v dárkových sadách a balení a rozšíření vánoční nabídky. To se ovšem nechte ještě překvapit.

V plánu máme také vytvoření ceníku všech našich produktů ke stažení a vytisknutí. Čeká na něj stále více zájemců, kteří chtějí podpořit prodej Koudelkova medu a vyvěsit náš ceník ve svých kancelářích. Všem propagátorům velice děkujeme:-)

Stále se snažíme vylepšovat naše webové stránky, abyste zde nalezli veškeré potřebné informace. Chystáme se spustit i jednu novou rubriku - NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY, se kterými se na nás opakovaně obracíte.

Nezbývá tedy, než doufat, že se všechny plány podaří splnit a všem našim zaměstnankyním popřát, ať se letošní rok vydaří tak, jak má.

Úspěšný nový rok všem, přejí Blanka, Ondřej, Andulka, Kubík a Lukášek Koudelkovi

 

 

 

 
Update cookies preferences